Camera Hotel Boutique 5 Stele, Bucuresti – Design Interior In Stil Clasic

Camera Hotel Boutique 5 Stele, Bucuresti – Design Interior In Stil Clasic

camera hotel boutique 5 stele, bucuresti design interior stil clasic 5

Arhitectii de interior si designerii Noblesse Group au desfasurat un proiect special de amenajare in stil clasic a unei camere de lux pentru un hotel de 5 stele din Bucuresti. Rezultatul? Un interior luxos, rafinat si elegant, ideal pentru toti iubitorii de frumos.

 

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

camera hotel boutique 5 stele, bucuresti design interior stil clasic
camera hotel boutique 5 stele, bucuresti design interior stil clasic 3

 

Camera de hotel – design interior clasic

Echipa a ales pentru amenajarea acestui apartament un mobilier clasic din colectia Certosa din portofoliul Noblesse Group, caracterizat prin caldura lemnului masiv si a finisajelor naturale. De asemenea, designerii au optat pentru tonuri calde si placute, care sa le confere clientilor  o stare de buna dispozitie: somon, bej, crem. Regasim aceste nuante in designul patului, al noptierei, al comodei, al masutei si al scaunelor.

 

camera hotel boutique 5 stele, bucuresti design interior stil clasic 1
camera hotel boutique 5 stele, bucuresti design interior stil clasic 7

 

Stil clasic, atmosfera romantica

Prelucrarile ornamentale, decoratiunile si accesoriile utilizate confera un aer romantic acestei superbe camere de hotel. Astfel, cu scopul de a intregi acest decor feeric si romantic, s-a utilizat auriul pentru corpurile de iluminat (lampi, aplice si lustra) si pentru oglinda, nuanta care vine in completarea modelului tapetului de vopsea decorativa cu efect de matase.

Alte elemente importante din acest design interior camera hotel sunt reprezentate de motivele regale pe care le regasim in peretii tratati cu profile, alaturi de tablia patului si de modelul tapetului de deasupra acesteia.

 

camera hotel boutique 5 stele, bucuresti design interior stil clasic 2
camera hotel boutique 5 stele, bucuresti design interior stil clasic 4

 

Materialele utilizate in cadrul proiectului sunt rezistente si ignifugate, pentru a respecta standardele actuale de amenajare.

Intregul proiect a fost conceput si livrat la cheie de catre arhitectii si designerii de interior Noblesse Group, brandul care ofera frumusetea si unicitatea celor mai importante colectii si creeaza interioare unice, valoroase si cu o personalitate aparte.

Toate elementele decorative din aceasta amenajare au fost furnizate de Noblesse Group.

Echipa Noblesse Group acopera intreaga paleta de servicii: produse, design interior si proiectare.

 

Share on

Beta Version